Je bekijkt nu De nieuwe fractie van Boeren Burgers Waterbelang

De nieuwe fractie van Boeren Burgers Waterbelang

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

De coalitie gesprekken voor het bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zijn afgerond en de taken en de posities van de ingelanden en de fracties zijn bekend. De fractie van Boeren Burgers Waterbelang (BBW) zal de taken vanuit oppositie gaan uitvoeren. Met enige trots kunnen we meedelen dat fractievoorzitter Elly Koning-Bruijn de komende 4 jaar voorzitter zal zijn van de commissie Bestuur, Middelen & Waterketen.

Op de foto v.l.n.r. staan Nico van Tunen uit Heemskerk, Ronald van Schoorl uit Zuid-Scharwoude, Elly Koning-Bruijn uit Zuidschermer en Co Schipper uit Opmeer. Elly Koning-Bruijn en Ronald van Schoorl vertegenwoordigen de fractie in het dagelijks bestuur en Nico van Tunen en Co Schipper zullen zich de komende jaren inzetten als steunfractielid.

De taken zijn als volgt verdeeld: Elly Koning-Bruijn is de fractievoorzitter, de commissie Water & Infrastructuur zal bezet worden door Ronald van Schoorl en Nico van Tunen en de commissie Bestuur, Middelen & Waterketen door Co Schipper en Nico van Tunen.

Voor meer informatie over de organisatie van Boeren Burgers Waterbelang kunt u hier terecht.

Geef een reactie