Je bekijkt nu Twee zetels voor Boeren Burgers Waterbelang na de voorlopige uitslag

Twee zetels voor Boeren Burgers Waterbelang na de voorlopige uitslag

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Tijdens de waterschapsverkiezingen van 15 maart 2023 haalde Boeren Burgers Waterbelang 2 zetels in het bestuur van hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Een zetel meer dan de vorige verkiezingen. Lijsttrekker Elly koning-Bruijn verwoordt de vreugde van haar partij.

Beste mensen,

Hierbij het mooie resultaat van onze eigen partij Boeren Burgers Waterbelang! Op eigen kracht en met inzet van ontzettend veel mensen hebben wij dit resultaat gerealiseerd!

Hier kunnen wij trots op zijn met elkaar.

Mijn fractie, het campagneteam, het bestuur, alle mensen op de kieslijst en vooral ook de achterban die via sociale media, mond op mond reclame, stalletjes aan de weg, ophangen van posters, uitdelen van flyers en bezorgen van flyers door ons allen heeft geleid tot dit mooie resultaat. Opa die met zijn kleinzoon de bievenbussen langs gaat, mijn eigen zonen en man, de mensen die de spandoeken op strategische plaatsen hebben neergezet, de advertenties in streekbladen en op digitale billboards en de flyers tussen de bossen tulpen en in de melktap van mijn kapster en andere boeren, de cliënten van de zorgboerderij die de waterflesjes en flyers hebben uitgedeeld, de posters in ramen en in winkels en dan ik vergeet vast nog wel situaties te benoemen, maar iedereen bedankt voor jullie inzet.

Nu is het wachten op volgende week donderdag dan wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt, ik houd jullie op de hoogte.
Allen een fijn weekend en tot de volgende nieuwsbrief,

Met hartelijke groet,

Elly Koning – Bruijn
Lijsttrekker Boeren Burgers Waterbelang

Geef een reactie